Innføring og inkasso

Regnskap

Overall, planning is a critical aspect of any project or initiative, and it requires careful attention to detail and a strategic mindset. Through my experience with planning, I have developed a process that is both thorough and flexible, and that can be adapted to meet the unique needs of each project.

Effektiv innfordring og inkasso

Innføring og inkasso er en av våre spesialiteter. Vi har en egen avdeling som kun jobber med dette, og vårt team består av erfarne og dyktige medarbeidere. Vi vet at det kan være vanskelig å følge opp betaling av utestående fakturaer, og derfor tilbyr vi denne tjenesten for å gjøre det enklere for deg som kunde.

Vi tar oss av hele prosessen, fra purring til inkasso, og vi sørger for at alt blir gjort i henhold til gjeldende regler og avtaler. Vi har gode systemer og verktøy som gjør oss i stand til å følge opp saken på en effektiv måte, samtidig som vi tar hensyn til kundens relasjon til skyldneren.

Vi legger vekt på å ha en ryddig og profesjonell kommunikasjon med både deg som kunde og med skyldneren, og vi gjør alt vi kan for å finne en løsning som er tilfredsstillende for begge parter. Med vår kompetanse og erfaring kan du være trygg på at vi tar godt vare på dine interesser i en inkassosak.