photo

Morten Hansen

Grunnlegger, Hansen & Company

NP Regnskaps team har hjulpet Axaz enormt med deres raske og grundige arbeid på våre regnskaps- og integrasjonsbehov. Vi er svært fornøyde med deres innsats!"

photo

Suddersan Thevarajah

Grunlegger, Flow Tannhelse

“Takket være NP Regnskaps enestående service og oppmerksomme rådgivere, kan vi fokusere på å vokse Flow Tannhelse mens de tar hånd om våre skatte- og lønnsutfordringer..."

photo

Kari Smeberg

CEO, Klær for eldre AS

“Servicen hos NP Regnskap er helt på sørlandstoppen (og da snakker vi automatisk verdenstoppen)! De tar seg alltid god tid til å hjelpe og gir lynraske svar når jeg lurer på noe. Det er rett og slett et knakende godt lag av ansatte!“

Trond Hansen

CEO, JenSA

NP Regnskap har vært uvurderlig i å hjelpe meg med å etablere effektive selskapsstrukturer for mine startup-investeringer, samt håndtere skatteutfordringer knyttet til aksje- og fondsinvesteringer i utlandet. Sikkelig Sørlandsservice..."

Asbjørn Lunde

Ceo, A & L

NP Regnskap sparte oss for MYE unødvendige kostnader! Før føltes det som om regnskapsførerne skrev fakturaer med gaffel - nå har vi teknologi og lavere kostnader. NP Regnskap har gjort oss mer effektive til en lavere pris!"

photo

Elise Tveit

ceo, Piller

NP Regnskaps skatterådgivning var uvurderlig da Piller ekspanderte til USA. De hjalp oss med å unngå dobbeltbeskatning og sørget for at vi hadde en solid plan i forhold til skatt. Enestående rådgivning!"