Sørlandsservice

Javel, se det! La oss nyte rægår sammen på Fiskebrygga etter vi har levert årsoppgjøret

Vår reise begynte i Kristiansand, rundt Universitetet i Agder (UiA) - et av Norges fremste universiteter for regnskap og revisjon. Siviløkonom-studiet ved UiA har bidratt til å skape et solid kompetansemiljø, og vi er overbevist om at vår ekspertise og dagens teknologi kan betjene små og store bedrifter over hele landet.

Takket være våre kunders positive tilbakemeldinger, bestemte vi oss for å tilby vår sørlandsservice med høy kvalitet til hele Norge og etablerte kontorer i både Oslo og Stavanger. Vi er i stadig vekst og alltid på utkikk etter dyktige kolleger som ønsker å bli med på vår spennende reise.

2016
Grunnlagt
7+
Ansatte
200+
Fornøyde Kunder

Våre verdier

Lidenskap for teknologi og tall

Vi brenner for både teknologi og regnskap, og streber etter å være oppdatert på de nyeste løsningene for å hjelpe deg og din bedrift.

Sammen er vi gode

Vi tror på styrken i samarbeid, både internt og med kundene våre, og jobber sammen for å finne de beste løsningene for din bedrift.

Kvalitet og trygghet

Vi setter høy standard for arbeidet vårt, slik at du kan føle deg trygg og være sikker på at du får kvalitetsarbeid fra NP Regnskap.

Teknologidrevet innovasjon

Vi omfavner innovasjon og er ikke redde for å utforske nye teknologiske løsninger som kan forenkle og effektivisere regnskapsprosessen.

Dyktighet med en dose sørlandsk

I NP Regnskap er vi lidenskapelige fagfolk som kombinerer vår ekspertise med den unike sørlandske sjarmen. Vi tror at en avslappet og hyggelig atmosfære bidrar til et bedre arbeidsmiljø og sterkere relasjoner med våre kunder. Her får du profesjonell regnskapsføring med den gode sørlandske stemningen!

I front med læring og utvikling

Vi er alltid på jakt etter å lære og utvikle oss som profesjonelle, slik at vi kan tilby kundene våre den mest oppdaterte og effektive tjenesten.

Vi bryr oss om deg og samfunnet

Vi tar vare på både kolleger, kunder og samfunnet rundt oss. Hos NP Regnskap er vi opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø og gi tilbake til lokalsamfunnet.

Sørlandsservice med et smil

Vi er stolte av vår sørlandsservice og jobber hardt for å levere personlig og vennlig service til hver eneste kunde.

Asbjørn Lunde
CEO A & L

NP Regnskap sparte oss for MYE unødvendige kostnader! Før føltes det som om regnskapsførerne skrev fakturaer med gaffel - nå har vi teknologi og lavere kostnader. NP Regnskap har gjort oss mer effektive til en lavere pris!“

photo
Elise Tveit
CEO Piller

NP Regnskaps skatterådgivning var uvurderlig da Piller ekspanderte til USA. De hjalp oss med å unngå dobbeltbeskatning og sørget for at vi hadde en solid plan i forhold til skatt. Enestående rådgivning!“

photo
Kari Smeberg
CEO, KLÆR FOR ELDRE AS

“Servicen hos NP Regnskap er helt på sørlandstoppen (og da snakker vi automatisk verdenstoppen)! De tar seg alltid god tid til å hjelpe og gir lynraske svar når jeg lurer på noe. Det er rett og slett et knakende godt lag av ansatte!“

Trond Hansen
CEO, JENSA

NP Regnskap har vist seg å være utrolig innovative og løsningsorienterte. De har et imponerende fagmiljø på Sørlandet, og det er tydelig at de vet hvordan man bruker teknologi og kompetanse for å skape best mulig resultater. Sørlandsservice på sitt beste!“