16/1/24

NP Regnskap ønsker Anne Gunn K. Olsen velkommen som ny daglig leder

En Ny Æra for NP Regnskap

Med stor glede og forventning kunngjør NP Regnskap ansettelsen av Anne Gunn K. Olsen som vår nye daglige leder. Dette markerer begynnelsen på en spennende ny æra for selskapet, hvor vi ser fram til å utnytte Anne Gunns omfattende erfaring og lederegenskaper for å drive selskapet mot nye høyder.

Om Anne Gunn K. Olsen

Anne Gunn kommer til oss med en rik bakgrunn i regnskaps- og finansbransjen, med betydelig erfaring som regnskapsjef og CFO i anerkjente selskaper som Voss, Skandiaenergi, Cameron, Siem Offshore, National Oil Well, og Elkem. Hennes dyptgående forståelse av økonomistyring, sammen med hennes erfaring i å takle utfordrende økonomiske situasjoner, har forberedt henne godt for rollen som daglig leder hos NP Regnskap.

Visjon for Fremtiden

Anne Gunns visjon for NP Regnskap er klar: å kombinere innovative digitale løsninger med vår tradisjon for utmerket kundeservice. Hun er fast bestemt på å sørge for at våre kunder drar nytte av de siste teknologiske fremskrittene innen regnskap, noe som vil gjøre deres forretningsdrift både enklere og mer effektiv.

Engasjement for Kunder og Team

En viktig del av Anne Gunns filosofi er et sterkt fokus på kundeengasjement og teamutvikling. Hun tror på betydningen av å bygge sterke relasjoner, både internt i teamet og eksternt med våre kunder og samarbeidspartnere. Dette engasjementet for mennesker står sentralt i hennes lederskap og er en kjerne i NP Regnskaps verdier.

For å feire denne nye fasen, inviterer NP Regnskap kunder, samarbeidspartnere, og interessenter til å møte Anne Gunn. Det er en utmerket mulighet til å diskutere fremtidige muligheter, gi innspill, og ikke minst bli kjent med den personen som vil lede NP Regnskap inn i fremtiden. Anne Gunn ser fram til å møte deg over en uformell kaffe og en god samtale. Hun er tilgjengelig på e-post Anne.Gunn@npregnskap.no eller telefon +47 48 99 50 22.

NP Regnskap står ved en spennende skillevei, og med Anne Gunn K. Olsen ved roret, er vi sikre på at vår fremtid vil være preget av vekst, innovasjon, og fortsatt forpliktelse til å tilby den beste servicen til våre kunder.

Velkommen, Anne Gunn, til NP Regnskap!