Regnskap

Regnskap

Kjenner du at tiden raser av gårde? I en verden hvor tid er en dyrebar ressurs, er det mange forretningsdrivende som finner det krevende å balansere regnskapsbehov med kundeengasjement. Selv om mange velger å håndtere regnskapet internt, er det gode argumenter for å outsource regnskapet. To av de mest overbevisende fordelene er bedre tidshåndtering og økt trygghet.

La oss hjelpe deg med regnskapet? 


Vi i NP Regnskap jobber dedikert og effektivt med løpende bokføring. Vi bistår deg på flere fronter, fra fakturering til forbedring av interne rutiner. Videre kan vi rapportere enten månedsvis eller i perioder som er tilpasset din forretningsdrift. Behøver du hjelp med ligningspapirer, årsregnskap eller aksjonærregisteroppgaver? Vi er her for å bistå.

Ser du etter fremtidens økonomitjenester? Enten ditt ønske er å outsource hele økonomifunksjonen eller å ta hånd om deler av regnskapet selv, har NP Regnskap løsninger som vil passe ditt behov. Med våre skybaserte tjenester, kan du være sikker på at du alltid har tilgang til de mest oppdaterte nøkkeltallene.
Trenger din bedrift mer tid til å konsentrere seg om kundene? Ta kontakt med NP Regnskap.
Hos NP Regnskap forstår vi dynamikken i moderne bedrifter. Vi tilbyr fleksible og skalerbare avtaler som kan tilpasses i takt med endringer i din bedrifts behov.