photo

01

Bli kjent med dine behov og du får et gratis fastpris-tilbud

Vi starter med å bli kjent med deg og ditt behov, og gir deg et gratis fastpris-tilbud basert på dine ønsker og krav. Vi prøver å forstå oss på hvordan vi best kan hjelpe og tilpasse oss. Hos oss får du hjelp av både sabla dyktige og hyggelige fagfolk.

02

Kartlegging og analyse

Neste steg er å kartlegge og analysere ditt regnskap og økonomiske situasjon. Vi ser på både det som fungerer bra og det som kan forbedres. Vi er nøye med å finne løsninger som er tilpasset dine behov, så du kan fokusere på å vokse og utvikle bedriften din, mens vi tar hånd om det økonomiske.

photo
photo

03

Implementering av løsninger

Når vi har fått oversikt over situasjonen, går vi i gang med å implementere løsningene vi har kommet frem til. Vi prøver å effektivisere prosessene ved å la teknologien gjøre største delen av jobben. Vi jobber med det regnskapssystemet du har i dag, eller gir råd til forbedringer for effektivisering.

04

Oppfølging og veiledning

Vi har løpende oppfølging hele veien, og er alltid tilgjengelige for spørsmål og hjelp. Du får en rådgiver som alltid er din samme kontakt, slik at vi ikke flytter deg rundt i systemet. Vi prøver å effektivisere, slik at du kan nyte smeigeværet og se bedriften din blomstre.

photo