17/6/24

NP Regnskap

NP Regnskap stolt Sponsor av Vipers Kristiansand

NP Regnskap stolt Sponsor av Vipers Kristiansand

NP Regnskap fortsetter å vokse og er i dag stolte sponsorer av verdens beste håndballag, Vipers Kristiansand. Vipers har hatt en imponerende sesong i 2024, og deres resultater taler for seg selv. Laget har dominert både nasjonalt og internasjonalt, og kulminerte suksessen med en strålende seier i Champions League-finalen.

Vipers Kristiansand - En enestående sesong i 2024

Vipers Kristiansand har hatt en eksepsjonell sesong i 2024, hvor de ikke bare har forsvart sin posisjon som Norges ledende håndballag, men også har hevdet seg som Europas beste. Lagets dedikasjon, harde arbeid og taktiske dyktighet har resultert i triumfer på alle fronter.

I Champions League-finalen møtte Vipers sterk motstand, men med en kombinasjon av strategisk spill og uovertruffen lagånd, klarte de å vinne og løfte trofeet. Dette markerer deres tredje Champions League-seier på rad, en prestasjon som befester deres status som en maktfaktor i internasjonal håndball.

NP Regnskap - Ambisjoner om å bli best i landet

Hos NP Regnskap deler vi Vipers' lidenskap for suksess og streber etter å bli landets beste regnskapskontor. Vi setter en høy standard for service, pris og punktlighet, og jobber kontinuerlig for å overgå våre kunders forventninger.

Vi har store ambisjoner om å vokse og utvikle oss, og vårt sponsorsamarbeid med Vipers Kristiansand er et viktig skritt i denne retningen. Vi ser på Vipers som et forbilde og ønsker å speile deres suksess innenfor vårt felt. Med et sterkt fokus på kvalitet og kundetilfredshet, er vi fast bestemt på å nå våre mål.

En fremtid sammen

Samarbeidet mellom NP Regnskap og Vipers Kristiansand er mer enn bare et sponsorskap; det er en partnerskap basert på felles verdier og mål. Vi tror på å støtte lokalsamfunnet og fremme talent, og vi ser frem til å være en del av Vipers' reise mot fortsatt suksess.

Vi inviterer alle våre kunder og samarbeidspartnere til å bli med oss på denne spennende reisen. Sammen med Vipers Kristiansand, er vi klare til å nå nye høyder og sette en ny standard for regnskapstjenester i Norge.